Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

Kérem engedje meg, hogy bemutassuk cégünket és szolgáltatásainkat.

Dr. Asztalosné Varga Judit rendezvényszervező alapította a V.ART Rendezvényszervezést 2002. márciusában, Békés megyében, Gyulán, amelynek a mai napig társtulajdonosa. 2002. márciustól 2012. januárig egyéni vállalkozás keretében működött vállalkozásunk, majd 2012-től egészen napjainkig Kft. formájában végezzük tevékenységünket.

Tevékenységeink között szakmai, kulturális, szórakoztató és magánrendezvények teljes- vagy részleges lebonyolítása, utazásszervezés, tolmácsolás, fordítás szerepel.

Annak érdekében, hogy az évek során felgyülemlett tapasztalatunkat kamatoztassuk, valamint ambíciózus terveinket megvalósíthassuk, 2013. novemberében Békéscsabán is megnyitottuk üzletünket, tekintettel arra, motivált bennünket, hogy a megyeszékhelyen is megmérettessük magunkat, illetve korábban is számos felkérést kaptunk innen. Büszkék vagyunk arra, hogy Békés Megyében immáron két jelentős bázissal is rendelkezünk, így Gyulán és Békéscsabán, valamint együttműködő partnereink révén Orosházán és Szarvason is elérhetnek bennünket ügyfeleink.

Az évek során megszerzett tapasztalatok és összeszokott, jól képzett munkatársaink segítségével professzionálisan valósítjuk meg az Ön, vagy megbízása alapján az általunk megálmodottakat. Munkatársaink több éve cégünk alkalmazottai, így jól összeszokott csapattal dolgozunk, és igyekszünk minden téren olyan munkavállalót alkalmazni, aki szakértelemmel bír saját területén belül. Így munkavállalóink között – akiket az Önök rendezvényén alkalmazunk a sikeres lebonyolítás érdekében – található művelődésszervező végzettséggel rendelkező, marketinges, vendéglátós, dekoratőr, gazdasági szakember, logisztikai tapasztalattal bíró személy is, és mindannyian jelentős rendezvényszervezői tapasztalatra tettek szert a hosszú évek során.

Ügyfeleinkkel mindig egy személyes találkozás után közösen alakítjuk ki az egyes programokra vonatkozó elképzeléseket. Alvállalkozóinkkal együtt igyekszünk a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tudással kivitelezni partnereink kívánságait. Célunk, hogy a sikeres rendezvény végén elégedett ügyfeleinkkel hosszú távon működjünk együtt. Szeretnénk mindig minden álmot, vágyat, elképzelést megvalósítani, amelyet ügyfeleink elképzelnek, lehetetlent nem ismerünk, ezért is választottuk cégünk mottójának Walt Disney egyik híres szállóigéjét:

„MINDEN ÁLMUNK VALÓRA VÁLHAT,
HA VAN BÁTORSÁGUNK A NYOMUKBA EREDNI.”
/WALT DISNEY/

Reméljük, hamarosan Önt, illetve Cégét is megrendelőink között üdvözölhetjük!

A sikeres együttműködés reményében bízva maradunk tisztelettel:

dr. Asztalosné Varga Judit

rendezvényszervező, tulajdonos

dr. Asztalos Gábor
ügyvezető, tulajdonos

 

IMG_6768

                      Gábor